pofee epist

 Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σήμερα, στην Αθήνα, συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 9 Δεκεμβρίου 2018 προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα. 

 

Πριν από την έναρξη των εργασιών, ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Βασίλης Καμπάνης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και ταυτόχρονα καλωσόρισε τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ.

Ακολούθησε η διαδικασία της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα και πρώτα εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος ο Βασίλης Καμπάνης, ομόφωνα ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσαμόπουλος, ομόφωνα ο Β’ Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης, ομόφωνα η Γενική Γραμματέας Ανδρομάχη Τσιώρα, ομόφωνα ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Χρήστος Πάτσιας και ομόφωνα ο Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ο Γιώργος Χριστόπουλος. 

Έτσι, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως ακολούθως: 

Πρόεδρος   ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  
Α΄ Αντιπρόεδρος   ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  
Β΄ Αντιπρόεδρος   ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  
Γενική Γραμματέας   ΤΣΙΩΡΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ  
Ταμίας   ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ  
Αν. Γεν. Γραμματέας   ΠΑΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  
Εφ. Δημοσίων Σχέσεων     ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
Μέλος   ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ  
Μέλος  ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  
Μέλος   ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  
Μέλος   ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  

Επιπλέον, ορίστηκε επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από τον Βασίλη Καμπάνη, τον Γιώργο Χριστόπουλο και τον Γιώργο Κορομηλά, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής της ομάδας.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών για την προετοιμασία ενός προγράμματος δράσης της νέας θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Όλοι υπογράμμισαν την βούληση και δέσμευση ότι: με αγαστή συνεννόηση και συνεργασία όλων (εντός και εκτός του Δ.Σ.), θα εργαστούν, εγκαινιάζοντας μια γόνιμη περίοδο, πάνω σε ένα υπεύθυνο και με καινοτομίες πρόγραμμα δράσης.


 dspofee20181214

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr