Αθήνα, 8 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Π.Ο.Φ.Ε.Ε. είναι η μόνη ομοιοεπαγγελματική Ομοσπονδία του συνδικαλιστικού χώρου των λογιστών-φοροτεχνικών η οποία έχει μέσα στους κόλπους της όλους τους νόμιμα ασκούντες το επάγγελμα λογιστές φοροτεχνικούς ανεξαρτήτου κατηγορίας.

Η Ομοσπονδία μας, εξάλλου, πρώτη από όλους έβγαλε τα παραδείγματα του ασφαλιστικού και πρωτοστάτησε στην κινητοποίηση τόσο των κοινωνικών εταίρων όσο και των επιστημονικών φορέων.

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. δείχνοντας συνδικαλιστική ωριμότητα τάχθηκε μαζί με όλους τους λογιστές-φοροτεχνικούς και πρωτοστάτησε πανελλαδικά στους αποκλεισμούς των  ΔΟΥ με τεράστια επιτυχία σχεδόν σε όλους τους νομούς της χώρας σύμφωνα με πληροφορίες από τους κατά τόπους συλλόγους.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτές τις δράσεις διαμαρτυρίας για το προσχέδιο του ασφαλιστικού και τους  καλεί να υλοποιήσουν την απόφαση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων έως τις 18/4, ώστε με τον τρόπο αυτό να δείξουν την έντονη αντίδραση του κλάδου τόσο για το άδικο ασφαλιστικό «φορολογικό» όσο και στο επερχόμενο νέο φορολογικό κυκεώνα  όπως διαρρέεται  τις τελευταίες ημέρες.

Φυσικά, η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. έχει ξεκάθαρες θέσεις πάνω στο θέμα του νέου ασφαλιστικού (φορολογικού), τις έχει εκφράσει, τις έχει υποβάλλει και προς το ανωτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που είναι η ΓΣΕΒΕΕ. Θεωρεί ότι είναι αναγκαία η ασφαλιστική μεταρρύθμιση, αυτό που θα πρέπει να προσεχτεί όμως ιδιαίτερα είναι να μην εκμηδενιστεί το μόνο κομμάτι της οικονομικής επιχειρηματικότητας που έχει απομείνει και από το οποίο στηρίζονται τα δημόσια έσοδα.

Η υποχρέωση των συναδέλφων να τηρήσουν αυτή την απόφαση (της αποχής) της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. είναι ηθική και όχι αναγκαστική και ίσως είναι η μόνη ευκαιρία των τελευταίων ετών να δείξει ο κλάδος την δύναμη που έχει, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις τεράστιες ανάγκες της χώρας.

το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ο Πρόεδρος ο Γενικός Γραμματέας
Καμπάνης Βασίλειος Σταυρουλάκης Κων/νος
ο Α’ Αντιπρόεδρος ο Β’ Αντιπρόεδρος
Μουζάκης Αντώνιος Πάτσιας Χρήστος
ο Οικονομ. Επόπτης η Αν. Γεν. Γραμματέας
Καρκαντός Γεώργιος Τσιώρα Ανδρομάχη
ο Εφ. Δημ. Σχέσεων τα Μέλη
Χριστόπουλος Γεώργιος Πανίδης Αβραάμ
Πατέλης Νικόλαος
Γρηγορίου Θωμάς
Σιδερίδης Αστέριος
 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr