pofee epist

Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Η Ομοσπονδία μας σε συνέχεια της συνεργασίας της με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανακοινώνει την έναρξη της δεύτερης σειράς προγραμμάτων eLearning «Εκπαίδευση Επαγγελματιών Λογιστών στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)» αποτελούμενη από τα προγράμματα «Λογιστικό πλαίσιο ατομικών καταστάσεων» και «Σύνδεση Λογιστικής και Φορολογίας».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. έχει εξασφαλίσει έκπτωση 20% στο κόστος των διδάκτρων για τα μέλη των Ενώσεων-Μελών της.


Αναλυτικά τα προγράμματα και οι τρόποι συμμετοχής παρουσιάζονται παρακάτω:


 

opa elearning 

«Εκπαίδευση Επαγγελματιών Λογιστών στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)»

Ξεκινά άμεσα η Δεύτερη Σειρά (εγγραφές στο: elearning.aueb.gr)

Εντός του Φεβρουαρίου ξεκινά η δεύτερη σειρά δύο προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου:

Πρόγραμμα Α: Λογιστικό πλαίσιο ατομικών καταστάσεων

Πρόγραμμα Β: Σύνδεση Λογιστικής και Φορολογίας

Η σειρά σεμιναρίων έχει σαν στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στον επαγγελματία λογιστή, ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά και με ασφάλεια στις καθημερινές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, σε ένα μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα Α καλύπτει με πληρότητα τα κύρια σημεία του λογιστικού πλαισίου των ΕΛΠ για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων, ενώ το πρόγραμμα Β εξηγεί τις κύριες φορολογικές πτυχές των λογιστικών θεμάτων.

Στους εκπαιδευόμενους δίνεται εξαιρετικά πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, προϊόν ομαδικής εργασίας και συνεργασίας έμπειρων και εξειδικευμένων εκπαιδευτών με εκτεταμένη ή σημαντική επαγγελματική και συμβουλευτική εμπειρία, σε λογιστικά και φορολογικά θέματα: Παναγιώτης Βρουστούρης, Κώστας Καραμάνης και Δημήτρης Λεβεντάκης. Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει video, περιεκτικές διαφάνειες με θεωρία και πρακτικά παραδείγματα, και σημειώσεις μελέτης γραμμένες ειδικά για το πρόγραμμα (ανάλυση διατάξεων και λυμένα παραδείγματα). Οι σημειώσεις μελέτης (συνολικά περίπου 300 σελίδες) επικαιροποιούνται και συμπληρώνονται σε κάθε σειρά σεμιναρίων, με βάση επερχόμενες αλλαγές στο κανονιστικό πλαίσιο και τις εκδιδόμενες διοικητικές λύσεις.

Σημαντική εκπαιδευτική καινοτομία είναι η ευκαιρία εξάσκησης του εκπαιδευόμενου επί μεγάλου αριθμού (συνολικά άνω των 300) πρακτικών προβλημάτων τύπου «Σωστό – Λάθος» και «Πολλαπλής επιλογής», σε ηλεκτρονική μορφή. Μετά την απάντηση των ερωτήσεων, παρέχεται ανατροφοδότηση, με την ορθή απάντηση σε κάθε ερώτηση-πρόβλημα και τεκμηρίωση στο νόμο και τα εκδοθέντα ερμηνευτικά κείμενα.

Για το «Λογιστικό πλαίσιο ατομικών καταστάσεων» προσφέρονται επιπλέον (δωρεάν) δύο συγγράμματα των Κ. Καραμάνη και Π. Βρουστούρη: α) «Λογιστική οργάνωση στα πλαίσια των Ε.Λ.Π.: Προσαρμογή σχεδίου λογαριασμών Ε.Γ.Λ.Σ. στα Ε.Λ.Π., Σύστημα παρακολούθησης λογιστικής και φορολογικής βάσης», και β) «Το προσάρτημα των Ε.Λ.Π. (Ν. 4308/2014): Περιεχόμενο και πρακτικά παραδείγματα ανά κατηγορία μεγέθους».

Λοιπές εκπαιδευτικές παροχές

α)      δυνατότητα υποβολής έγγραφης ερώτησης προς τους διδάσκοντες μέσω φόρουμ.

β)      δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μέσω skype / τηλεφώνου σε έγγραφο ερώτημα.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση, χορηγείται «Βεβαίωση Παρακολούθησης» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κόστος

«Λογιστικό πλαίσιο ατομικών καταστάσεων»: 600 ευρώ

«Σύνδεση Λογιστικής και Φορολογίας»: 200 ευρώ

Επί των διδάκτρων, ισχύουν ειδικές εκπτώσεις 20%, που δεν λειτουργούν σωρευτικά, για ανέργους, μέλη των Ενώσεων-Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και για ομαδικές εγγραφές τριών ή περισσότερων ατόμων που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση (εταιρεία ή λογιστικό γραφείο).

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα «Εκπαίδευση Επαγγελματιών Λογιστών στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)» στη Γραμματεία της Μονάδας E-Learning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τηλέφωνο 210 8203 753 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μπορείτε επίσης να έχετε άμεση πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Πρόγραμμα Α: Λογιστικό πλαίσιο ατομικών καταστάσεων

Πρόγραμμα Β: Σύνδεση Λογιστικής και Φορολογίας

 

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr