pofee epist

Αθήνα, 15 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θεσμό αποτελούν πλέον τα Φορολογικά Πανοράματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), τα οποία πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα και αποτελούν το εγκυρότερο βήμα άμεσης ενημέρωσης των φοροτεχνικών όλης της χώρας για τις πολλές και σημαντικές αλλαγές στην φορολογία και στην ασφάλιση.

Στο πλαίσιο αυτό, μεγάλη επιτυχία γνώρισε το Φορολογικό Πανόραμα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου, τον Σύλλογο Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων και τον Σύλλογο Λογιστών-Φοροτεχνικών Μεσσαράς.

Στην κατάμεστη αίθουσα, που παραχωρήθηκε ευγενικά από το Επιμελητήριο Ηρακλείου, 200 φοροτεχνικοί παρακολούθησαν το σύνολο των εισηγήσεων, που κάλυψαν θέματα όπως η φορολογία εισοδήματος φυσικών-νομικών προσώπων, τον ΕΦΚΑ, το περιουσιολόγιο και τα αδήλωτα εισοδήματα, την φορολογία των αγροτών κα.

Ειδικά για το ζήτημα των κόκκινων δανείων και της ρύθμισης χρεών παρευρέθηκε και έκανε σχετική παρουσίαση ο Ειδικός Γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης.

Η απαίτηση των φοροτεχνικών της Κρήτης είναι να ξαναγίνει σύντομα Φορολογικό Πανόραμα στο νησί, καθώς η διοργάνωση του συντελεί τα μέγιστα στην έγκυρη ενημέρωση τους.

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ευχαριστεί τους φορείς των φοροτεχνικών της Κρήτης, τους εισηγητές και τους χορηγούς Epsilon Net και Alfa Money.

Το επόμενο ραντεβού των φοροτεχνικών δίνεται στο Φορολογικό Πανόραμα της Αθήνας, το οποίο πραγματοποιείται στις 20 Μαΐου στο ξενοδοχείο Novotel (οδός Μιχαήλ Βόδα 4-6).

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr