opa elearning


ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ

«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ»


Ανακοινώνεται η έναρξη προγράμματος εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Φορολογία Εισοδήματος Νομικών Προσώπων και Νομικών Οντοτήτων.


Κρίσιμες ημερομηνίες:

  • Έναρξη μαθημάτων: 14 Νοεμβρίου 2017
  • Λήξη εγγραφών: 9 Νοεμβρίου 2017


Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης σε επαγγελματίες (λογιστές, φοροτεχνικοί, δικηγόροι - νομικοί σύμβουλοι) που ασχολούνται με το αντικείμενο της φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων. Σε ξεχωριστό πρόγραμμα θα εξεταστεί στη συνέχεια η φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Το σεμινάριο έχει κατάλληλα σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλού επιπέδου πρακτικής εκπαίδευσης στον επαγγελματία, ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά και με ασφάλεια στις καθημερινές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, σε ένα μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον.

H εκπαιδευτική ομάδα αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους εκπαιδευτές, με εκτεταμένη επαγγελματική και συμβουλευτική εμπειρία, σε φορολογικά, φοροτεχνικά και συναφή λογιστικά θέματα. Η ομάδα αποτελείται από τους εισηγητές Ματθαίο Χαπίδη, Δημήτρη Λεβεντάκη και Παναγιώτη Βρουστούρη, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Λογιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Κ. Καραμάνη.

Η παρουσίαση της ύλης και το περιεχόμενο του σεμιναρίου ακολουθούν μια ολιστική προσέγγιση, ώστε να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες του φοροτεχνικού-λογιστή, του ορκωτού ελεγκτή και του νομικού που ασχολείται με φορολογικά θέματα. Ταυτόχρονα, σαν πρόγραμμα ασύγχρονης εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, το σεμινάριο παρέχει την ελευθερία επιλογής του χρόνου εκπαίδευσης στον επαγγελματία, στις δύσκολες σημερινές συνθήκες εργασίας.

H εκπαιδευτική ομάδα έχει προετοιμάσει ένα εξαιρετικά πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Το υλικό αυτό περιλαμβάνει video, περιεκτικές διαφάνειες με θεωρία και πρακτικά παραδείγματα, και σημειώσεις μελέτης (σε έντυπη μορφή), γραμμένες ειδικά για το πρόγραμμα (ανάλυση διατάξεων και λυμένα παραδείγματα).

Σημαντική εκπαιδευτική καινοτομία είναι η ευκαιρία εξάσκησης του εκπαιδευόμενου επί μεγάλου αριθμού πρακτικών προβλημάτων τύπου «Σωστό – Λάθος» και «Πολλαπλής επιλογής», σε ηλεκτρονική μορφή. Μετά την απάντηση των ερωτήσεων, παρέχεται ανατροφοδότηση, με την ορθή απάντηση σε κάθε ερώτηση-πρόβλημα και τεκμηρίωση στο νόμο και τα εκδοθέντα ερμηνευτικά κείμενα.

Στους εκπαιδευόμενους παρέχεται η δυνατότητα υποβολής έγγραφης ερώτησης προς τους διδάσκοντες μέσω φόρουμ.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση, χορηγείται «Βεβαίωση Παρακολούθησης» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Κόστος

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται σε 1.500 ευρώ.
Επί των διδάκτρων ισχύουν ειδικές εκπτώσεις 20% για τα μέλη Συλλόγων μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκπτωτική πολιτική διατίθενται στην ηλεκτρονική σελίδα κάθε προγράμματος.


Αξιολόγηση

Το πρόγραμμα, που προσφέρεται για πρώτη φορά, αξιολογείται από τους εκπαιδευόμενους με την ολοκλήρωση του, όπως όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΠΑ. Εκπαιδευτικά προγράμματα της ίδιας βασικής εκπαιδευτικής ομάδας στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Λογιστικό πλαίσιο ατομικών καταστάσεων, Πεδίο εφαρμογής, λογιστικά αρχεία, τιμολόγηση, και Σύνδεση λογιστικής και φορολογίας), έχουν τύχει μέχρι σήμερα άριστης αξιολόγησης από τους Εκπαιδευόμενους.


Πληροφορίες για τα Προγράμματα

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα «Εκπαίδευση στη φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων» παρέχονται στη Γραμματεία της Μονάδας E-Learning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τηλέφωνο 210 8203 753 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε επίσης να έχετε άμεση πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Εκπαίδευση στη Φορολογία Εισοδήματος Νομικών Προσώπων και Νομικών Οντοτήτων

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr