opa elearning

 

ΠΕΜΠΤΗ ΣΕΙΡΑ

«Εκπαίδευση Επαγγελματιών Λογιστών στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)»

 

Ξεκινά, σε συνεργασία με την Π.Ο.Φ.Ε.Ε., νέα σειρά τριών προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών:

Πρόγραμμα Α: Πεδίο Εφαρμογής, Λογιστικά Αρχεία, Τιμολόγηση

Πρόγραμμα Β: Λογιστικό Πλαίσιο Ατομικών Καταστάσεων

Πρόγραμμα Γ: Σύνδεση Λογιστικής και ΦορολογίαςΚρίσιμες ημερομηνίες:

  • Έναρξη μαθημάτων: 30 Απριλίου 2018
  • Λήξη εγγραφών: 24 Απριλίου 2018Η σειρά σεμιναρίων έχει σαν στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου πρακτικής εκπαίδευσης στον επαγγελματία λογιστή, ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά και με ασφάλεια στις καθημερινές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, σε ένα μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα Α παρουσιάζει διεξοδικά το πεδίο εφαρμογής των ΕΛΠ, θέματα τήρησης λογιστικών αρχείων και ζητήματα τιμολόγησης, με ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη των απαιτήσεων της φορολογικής διοίκησης. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα Β καλύπτει με πληρότητα τα κύρια σημεία του λογιστικού πλαισίου των ΕΛΠ για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων, ενώ το πρόγραμμα Γ εξηγεί τις κύριες φορολογικές πτυχές των λογιστικών θεμάτων.


Στους εκπαιδευόμενους δίνεται εξαιρετικά πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, προϊόν ομαδικής εργασίας και συνεργασίας έμπειρων και εξειδικευμένων εκπαιδευτών με εκτεταμένη ή σημαντική επαγγελματική και συμβουλευτική εμπειρία, σε λογιστικά και φορολογικά θέματα: Παναγιώτης Βρουστούρης, Κώστας Καραμάνης και Δημήτρης Λεβεντάκης. Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει video, περιεκτικές διαφάνειες με θεωρία και πρακτικά παραδείγματα, και σημειώσεις μελέτης γραμμένες ειδικά για το πρόγραμμα (ανάλυση διατάξεων και λυμένα παραδείγματα). Οι σημειώσεις μελέτης (συνολικά σχεδόν 500 σελίδες) επικαιροποιούνται και συμπληρώνονται σε κάθε σειρά σεμιναρίων, με βάση επερχόμενες αλλαγές στο κανονιστικό πλαίσιο και τις εκδιδόμενες διοικητικές λύσεις.


Σημαντική εκπαιδευτική καινοτομία είναι η ευκαιρία εξάσκησης του εκπαιδευόμενου επί μεγάλου αριθμού (συνολικά περίπου 400) πρακτικών προβλημάτων τύπου «Σωστό – Λάθος» και «Πολλαπλής επιλογής», σε ηλεκτρονική μορφή. Μετά την απάντηση των ερωτήσεων, παρέχεται ανατροφοδότηση, με την ορθή απάντηση σε κάθε ερώτηση-πρόβλημα και τεκμηρίωση στο νόμο και τα εκδοθέντα ερμηνευτικά κείμενα.

Για το «Λογιστικό πλαίσιο ατομικών καταστάσεων» προσφέρονται επιπλέον (δωρεάν) δύο συγγράμματα των Κ. Καραμάνη και Π. Βρουστούρη: α) «Λογιστική οργάνωση στα πλαίσια των Ε.Λ.Π.: Προσαρμογή σχεδίου λογαριασμών Ε.Γ.Λ.Σ. στα Ε.Λ.Π., Σύστημα παρακολούθησης λογιστικής και φορολογικής βάσης», και β) «Το προσάρτημα των Ε.Λ.Π. (Ν. 4308/2014): Περιεχόμενο και πρακτικά παραδείγματα ανά κατηγορία μεγέθους».

Λοιπές εκπαιδευτικές παροχές

α)      δυνατότητα υποβολής έγγραφης ερώτησης προς τους διδάσκοντες μέσω φόρουμ.

β)      δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μέσω skype / τηλεφώνου σε έγγραφο ερώτημα.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση, χορηγείται «Βεβαίωση Παρακολούθησης» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Κόστος

«Πεδίο Εφαρμογής, Λογιστικά Αρχεία, Τιμολόγηση»: 280 ευρώ

«Λογιστικό Πλαίσιο Ατομικών Καταστάσεων»: 600 ευρώ

«Σύνδεση Λογιστικής και Φορολογίας»: 280 ευρώ

Επί των διδάκτρων ισχύουν ειδικές εκπτώσεις 20% για τα μέλη Συλλόγων μελών της ΠΟΦΕΕ. Περισσότερες πληροφορίες για την εκπτωτική πολιτική διατίθενται στην ηλεκτρονική σελίδα κάθε προγράμματος.Αξιολόγηση

Τα προγράμματα που έχουν προσφερθεί μέχρι σήμερα, έχουν τύχει άριστης αξιολόγησης, με ιδιαίτερα θετικές κριτικές. Ενδεικτικά σχόλια εκπαιδευόμενων:

Πρόγραμμα: Λογιστικό Πλαίσιο Ατομικών Καταστάσεων

«Ήταν από τα καλύτερα προγράμματα eLearning που έχω παρακολουθήσει, εκπαιδευτές με μεταδοτικότητα και, πολύ σημαντικό, εκπαίδευση με πολλά παραδείγματα. Επίσης, το γεγονός ότι συνοδεύεται και από έντυπο υλικό είναι πολύ εξυπηρετικό για τους εκπαιδευόμενους που εργάζονται στον τομέα της Λογιστικής. Έχω ήδη ανατρέξει πολλές φορές εκεί για να προχωρήσω σε θέματα της δουλειάς μου.»

Ελευθερία Γ.

«Στα θετικά του προγράμματος, συγκαταλέγονται οι παρουσιάσεις μέσω βίντεο των μαθημάτων και η λεπτομερής ανατροφοδότηση στις ασκήσεις, κάτι το οποίο δεν υπήρχε σε αντίστοιχο πρόγραμμα e-learning που παρακολούθησα στο παρελθόν.»

Ευαγγελία Λ.

Πρόγραμμα: Σύνδεση Λογιστικής και Φορολογίας

«Από τα καλύτερα e-learning προγράμματα που έχω παρακολουθήσει, εκπαιδευτικοί με μεταδοτικότητα, πάρα πολλά παραδείγματα. Στο έντυπο υλικό λόγω της δουλειάς μου έχω ανατρέξει πολλές φορές. Ευχαριστώ.»

Ελευθερία Γ.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου προσφέρατε να παρακολουθήσω ένα τόσο αξιόλογο πρόγραμμα.»

Αναστασία Λ.

«Αν και ασκώ το επάγγελμα του φοροτέχνη λογιστή αρκετά χρόνια (1994) η προσπάθειά μου αυτή μου απέφερε περισσότερη γνώση. Σας ευχαριστώ.»

Απόστολος Τ.

 


Πληροφορίες για τα Προγράμματα

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα «Εκπαίδευση Επαγγελματιών Λογιστών στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)» στη Γραμματεία της Μονάδας E-Learning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τηλέφωνο 210 8203 753 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μπορείτε επίσης να έχετε άμεση πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

eLearning EΛΠ_ Πεδίο Εφαρμογής, Λογιστικά Αρχεία, Τιμολόγηση

eLearning ΕΛΠ_ Λογιστικό Πλαίσιο Ατομικών Καταστάσεων

eLearning ΕΛΠ_ Σύνδεση Λογιστικής και Φορολογίας

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr