pofee epist

Αθήνα, 8 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην εκδήλωση της Α.Α.Δ.Ε. για τις
αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων

Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βασίλη Καμπάνη, και αποτελούμενη από τους: Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Τσαμόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. Αστέριο Νάκα και Κώστα Λαμπρόπουλο, παρευρέθηκε στην παρουσίαση της Α.Α.Δ.Ε. με θέμα τις επικείμενες αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων, μία νέα διαδικασία που στοχεύει στην «ηλεκτρονικοποίηση» αρκετών διαδικασιών που μέχρι σήμερα γίνονται χειρόγραφα στις ΔΟΥ.

Επίσης, στην παρουσίαση αυτή παρευρέθηκαν: ο κ. Αβραάμ Πανίδης, πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε., εκπροσωπώντας το Ο.Ε.Ε. και η Γενική Γραμματέας της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. κα Ιωάννα Μπινιάκου.

Κατά την παρουσίαση, ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πιτσιλής ζήτησε τις απόψεις και τις προτάσεις των παρευρισκόμενων σε ότι αφορά στις νέες αυτές διαδικασίες. Με ιδιαίτερη χαρά η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. διαπίστωσε ότι ενσωματώθηκαν σε μεγάλο βαθμό προτάσεις που έχει υποβάλλει για τις παραπάνω διαδικασίες με προηγούμενα της έγγραφα, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότητα αυτόματης ανάκλησης και χρήσης στοιχείων από αναλυτικές καταστάσεις για την ευκολότερη υποβολή των συγκεντρωτικών εντύπων.


20190308 aade

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr