pofee epist

Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2019
 

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) μετά από 25 χρόνια Δράσης αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική φωνή των Λογιστών-Φοροτεχνικών, με μέλη 49 Ενώσεις από όλη την Ελλάδα.

Η θεσμική κατοχύρωση και θωράκιση του Επαγγέλματός μας αποτελούσε και αποτελεί μονόδρομο.

Η Ομοσπονδία αγωνίζεται, διεκδικεί, παρεμβαίνει, προτείνει, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αναγνωρίζεται ως σημαντικός παράγοντας από την Πολιτεία και καταφέρνει να ασκεί αγωνιστικά αλλά και υπεύθυνα τον ρόλο της προς όφελος του Κλάδου.

Η Επιλογή σας στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου την προσεχή Κυριακή 15 Δεκεμβρίου είναι κρίσιμη, ενόψει μεγάλων και σημαντικών εξελίξεων στο Επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι επιβεβλημένο να εκπροσωπηθεί ο Κλάδος μας με όσους γίνεται περισσότερους Συναδέλφους Λογιστές-Φοροτεχνικούς στην Διοίκηση του Ο.Ε.Ε., τον φορέα που εποπτεύει τις άδειες μας.

Καλώ όλους τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς να προσέλθουν στις κάλπες του Ο.Ε.Ε. την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και να δώσουν ακόμη περισσότερη δύναμη στους υποψήφιους Λογιστές - Φοροτεχνικούς.

 

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Καμπάνης Βασίλης


 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr