ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34

Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446 * Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ιστοσελίδα:www.pofee.gr

ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

Πέμπτη , 7 Απριλίου 2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ TAXISNET

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές των αδειών τους στο Ο.Ε.Ε. και επειδή το TAXIS δεν προχωράει την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων αν δεν ενημερωθεί από το Ο.Ε.Ε. για μη οφειλή , να ενημερώσουν τις άδειες τους ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων. Μετά την πληρωμή η ενημέρωση γίνεται όχι άμεσα άλλα μετά από 2 ημέρες.

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

1. Κατ’ αρχήν καλό θα ήταν να βγάλετε κλειδάριθμο διότι εάν σας τύχει μια νέα επιχείρηση να μπορείτε να λάβετε εξουσιοδότηση στο νέο taxis net.

2. Για ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας με το κλειδάριθμο στο www.gsis.gr

Επιλέγετε:

Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις/Επιτηδευματίες

και στην συνέχεια Ενεργοποίηση Λογαριασμού.

3. Αφού ενεργοποιηθείτε και μπείτε μέσα στο site

Διαχείριση Λογαριασμού

Πρόσθετος ρόλος / δικαιώματα , στην συνέχεια πατάτε αποδοχή.

(για να μπορείτε να δέχεστε εξουσιοδοτήσεις).

4. Κατόπιν μπαίνετε στο taxis net με τα στοιχεία του πελάτη και πατάτε εξουσιοδοτήσεις. Βγαίνει μια οθόνη με όλες τις δηλώσεις που περιλαμβάνει το site, π.χ. διαχείριση δηλώσεων νομικών προσ. κ.λ.π.

5. Για κάθε δήλωση που θέλετε να εξουσιοδοτήσετε τον λογιστή, στην στήλη ενέργειες πατάτε νέα και γράφετε το ΑΦΜ του λογιστή στην νέα σελίδα που θα εμφανιστεί, και κατόπιν καταχώρηση εξουσιοδότησης.

6. Στην συνέχεια μπαίνετε στο σύστημα του taxis net με τα στοιχεία του λογιστή, στις εξουσιοδοτήσεις. Εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι έχετε εξουσιοδότηση από τον τάδε πελάτη . Κάνετε αποδοχή.

7. Όταν θέλετε να στείλετε μια δήλωση , μπαίνετε με τα στοιχεία του λογιστή στην επιλογή εφαρμογές taxisnet , και επιλέγετε την ομάδα δηλώσεων που θέλετε να στείλετε. Κατόπιν πατάτε επιλογή ρόλου (στο επάνω πλαίσιο) και στον πίνακα που εμφανίζει επιθυμώ να δράσω επιλέγετε εάν θέλετε να στείλετε δήλωση για τον εαυτό σας ή για πελάτη (επιλέγετε επιλογή ως Λογιστής) .

8. Στην επόμενη σελίδα κάνετε αναζήτηση του πελάτη που θέλετε να στείλετε την δήλωση και στην επόμενη σελίδα επιλέγετε ποια από τις προτεινόμενες δηλώσεις θέλετε να στείλετε.

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email(1): info@pofee.gr

Email(2): pofee@otenet.gr