ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παρασκευή, 18  Δεκεμβρίου 2015

Σήμερα στη Λάρισα συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 13 Δεκεμβρίου 2015 προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Πριν από την έναρξη των εργασιών ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Πανίδης Αβραάμ, αναφέρθηκε στην περίοδο της θητείας του, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που συνεργάστηκαν μαζί του και υπογράμμισε πως «εάν θέλεις μπορείς να προσφέρεις και ως απλό μέλος του Δ.Σ. εάν αυτό που κάνεις το αγαπάς, γι’αυτό πρέπει να δώσουμε χώρο σ'αυτούς που έχουν προσφέρει στην Ομοσπονδία και την αγαπούν".

Ακολούθησε η διαδικασία της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα και πρώτα εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος ο Βασίλης Καμπάνης, ομόφωνα Γενικός Γραμματέας ο Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης, ομόφωνα Α’ Αντιπρόεδρος ο Αντώνης Μουζάκης, με πλειοψηφία Β’ Αντιπρόεδρος ο Χρήστος Πατσιάς, ομόφωνα Ταμίας ο Γιώργος Καρκαντός, ομόφωνα Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας η Ανδρομάχη Τσιώρα και ομόφωνα Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ο Γιώργος Χριστόπουλος.

Έτσι η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος                          Καμπάνης Βασίλειος

Α΄ Αντιπρόεδρος                Μουζάκης Αντώνιος

Β΄ Αντιπρόεδρος                Πάτσιας Χρήστος

Γενικός Γραμματέας            Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος

Ταμίας                              Καρκαντός Γεώργιος

Αν. Γεν. Γραμματέας           Τσιώρα Ανδρομάχη

Εφ. Δημ. Σχέσεων              Χριστόπουλος Γεώργιος

Μέλος                               Πανίδης Αβραάμ

Μέλος                               Πατέλης Νικόλαος

Μέλος                               Γρηγορίου Θωμάς

Μέλος                               Σιδερίδης Αστέριος

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Καμπάνης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την εκλογή του, έκανε μια σύντομη αναφορά στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια νέα δράση με γνώμονα την κινητοποίηση όλων των ενώσεων προκειμένου να ενεργοποιηθούν και να τις πυκνώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι συνάδελφοι λογιστές φοροτεχνικοί, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στις δυσκολίες που περνάει ο κλάδος και για τις οποίες θα απαιτηθεί επίμονη και σκληρή δουλειά τόσο σε συνδικαλιστικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο.

Το Γραφείο Τύπου

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr