trikala logo

 

Τρίκαλα, 23 Μαρτίου 2017

Αποτίμηση – αξιολόγηση εργασιών τριήμερου Φορολογικού – Ασφαλιστικού σεμιναρίου που έγινε στην πόλη μας από 17/03/2017 έως και 19/03/2017.

Ας αρχίσουμε από τους παράγοντες που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης.

  • Για την παραχώρηση της αίθουσας διεξαγωγής του σεμιναρίου, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιαγιάκο Βασίλειο και τους υπαλλήλους για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.
  • Τα μέλη της Ένωσης: Νταμπαλή Βασίλη, Σκρέτα Γεώργιο, Αναστασίου Φανή, Μαλλιαρό Αποστόλη, Βακαλόπουλο Δημήτρη. Πολλές ευχαριστίες και ελπίδα για συνεχή στήριξη των ενεργειών τις Διοίκησης.

Ευχαριστίες προς τους χορηγούς της διοργάνωσης:

  • Την εταιρεία Epsilonnet
  • To ασφαλιστικόγραφείοAlfaMoneyτου κ. Γενναιόπουλου Χρήστου και το
  • Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ)

για το υλικό που παρείχαν και την ενημέρωση που προσέφεραν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την διενέργεια σεμιναρίου τριών ημερών, εγχείρημα ως προς τη διάρκεια, που για πρώτη φορά επιχειρήθηκε πανελλαδικά. Ρισκάροντας μεν αλλά και έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στα μέλη της Ένωσης για την συμμετοχή, την στήριξη και συνεπώς την επιτυχία αυτή.

Έτσι φρόντισε να εξασφαλίσει ότι καλύτερο, από πλευράς εισηγητών, που δραστηριοποιείται σήμερα στο χώρο μας με τα αντικείμενα της Φορολογίας εισοδήματος Φυσικών και Νομικών προσώπων, των Ασφαλιστικών – ΕΦΚΑ Περιουσιολόγιου – Αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων Ν. 4446/16 – Φορολογία αγροτών.

Είχε προηγηθεί σεμινάριο ενημέρωσης των συναδέλφων σε συνεργασία με την EPSILONNETκαι εισηγητή τον κ. Βασίλη Πρασσά για Εργατικά και Ασφαλιστικά θέματα με μεγάλη επιτυχία.

Η παραπάνω ποιότητα και η άριστη γνώση των εισηγητών επιβραβεύτηκε από όλους ΕΣΑΣ με την πρωτοφανή προσέλευσή σας σε όλες τις ημέρες του σεμιναρίου.

Η μεγάλη συμμετοχή στις εργασίες του τριημέρου αξιολογείται από την διοίκηση ως γνώμονας για περισσότερες ανάλογες δράσεις που θα στοχεύουν στην επιμόρφωσή μας σε θέματα του επαγγέλματος αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις (ήδη πραγματοποιήθηκε κοπή πίτας 2017) εκδρομή προγραμματίζεται, κ.α. Δράσεις που προσφέρει στα μέλη όπως και να υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία προς όλους ότι προσπαθεί και σε επαγγελματικό επίπεδο μοναδικά να εκπροσωπεί όλα τα μέλη της.

Οφείλει και το επιδιώκει να αναδεικνύει τα επαγγελματικά μας θέματα σε όλα τα επίπεδα που προβλέπεται και συμμετέχει (ομοσπονδία) δια των εκλεγμένων μελών της και όπου καλείται να εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο συμμετέχοντας σε κοινές δράσεις με τους υπόλοιπους κοινωνικούς φορείς επαγγελματικούς και επιστημονικούς .

Για το τέλος, όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να είναι σημαντικά εάν δεν υπήρχε η τεράστια αποδοχή και στήριξη από ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ και υπόσχεται ότι θα είναι, και είναι, δίπλα στον καθένα σας. Βέβαια επιθυμεί και σας προτρέπει, για το κοινό καλό, να προσέλθετε και να δυναμώσετε την Ένωση με την εγγραφή σας σε αυτήν.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχές για υγεία και δύναμη σε όλους και όλες.

Για το Δ/Σ

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Γρηγορίου Θωμάς                                         Γιαννιώτης Κωνσταντίνος

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr